Madeira op de kaart in Nederland

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

Al vijf jaar op rij is het Portugese Madeira verkozen tot beste eiland van de wereld. En wij mogen dat aan Nederland gaan vertellen – en bewijzen!

 

De campagne start pas laat in het seizoen – voor print is eigenlijk sowieso geen tijd meer door de lange productietijden. We kiezen voor een aanpak via branded content op online platforms gecombineerd met PR. Ook die PR focust op ‘online’: we krijgen op een persreis de eigenaren van de vijf grootste reisblogs in Nederland mee!

Mooier wordt een eiland niet

Branded content: jouw verhaal maar dan door de redacties van doelgroepmedia vertaald naar boeiende content voor hun lezers. Zeker als de opdracht is om het imago van een bestemming aan te scherpen een heel geschikt middel. We krijgen volop aandacht voor Madeira op de online platforms van een aantal spraakmakende titels zoals Libelle, Margriet, Viva, Flow Magazine, Nouveau en Zin. Elk medium belicht Madeira net op een andere manier zodat de diversiteit van het eiland optimaal tot z’n recht komt. En natuurlijk is de online route aantrekkelijk en gemakkelijk voor traffic naar de Nederlandstalige site madeiraallyear. Via social media wordt de traffic naar deze site nog extra aangejaagd.

Overtuigend online

Bloggers en social influencers: zeker in ‘travel’ zijn dit invloedrijke bronnen. Trendy beelden en stories op Instagram en een paar mooie blogs kunnen zomaar een heel nieuwe doelgroep aansporen Madeira te komen ontdekken. Daarom nemen we de top 5 in Nederland mee op een veelzijdige trip over Madeira. Van poncha-cocktails maken tot zonsopgang boven de bergen, van dolfijnen spotten tot een waanzinnige vuurwerkshow. Hoezo is Madeira een ‘bloemeneiland voor pensionado’s’? Met een gezamenlijk bereik van ruim 800.000 unieke bezoekers per maand, 230.000 fans op Facebook en 150.000 volgers op Instagram zetten we na deze reis een heel ander beeld van Madeira neer! 

Wil je meer weten over dit project? Neem contact op met Hans.

Deel dit artikel via:

Klant

Madeira

Website

https://www.madeiraallyear.com/nl/

Middelen

online platforms, bloggers & influencers

Tags