PR, WOORDVOERING & INTERIM SCHERP EN HELDER SPECIALISME

Ook voor interim opdrachten kunt u bij O2 Communicatie terecht. Voor tijdelijke projecten op strategisch niveau of ter ondersteuning in de uitvoering. Van het opzetten of leiden van uw communicatie-afdeling, het initiëren en aansturen van campagnes, tot en met ondersteuning in de uitvoering van projecten. Extern of intern, van advertising tot woordvoering, offline en online, u krijgt altijd puur energie.

 

Wanneer het nodig is kunnen onze interimmers gebruik maken van de kracht van O2 als bureau en eventueel snel extra collega’s inzetten, maar net zo lief werken ze samen met uw preffered suppliers. We hebben interim opdrachten uitgevoerd bij onder andere Entrea-Lindenhout, Bureau Jeugdzorg Utrecht, Jeugdzorg Nederland en het Landelijk Netwerk Veilig Thuis.

PR & Woordvoering

Voor PR & woordvoering hebben we ervaren professionals in huis. Zodat we deze disciplines geïntegreerd in kunnen zetten binnen een compleet communicatieplan. Van publiciteit rondom product- of projectintroducties, voor de promotie van een bestemming als SalzburgerLand, tot en met PR/PA en woordvoering voor Jeugdzorg Nederland, Samen Veilig Midden Nederland, het Landelijk Netwerk Veilig Thuis en Het Kinderopvangfonds.