Nieuws
archief

Vacature communicatietalent

O2 is één van de gerenommeerde communicatieadviesbureaus in Utrecht en omgeving. Met bijna 25 jaar ervaring, een veelzijdig klantenpakket en een brede scope aan communicatieprojecten en -activiteiten een prima plek om in het vak te groeien. We hebben een heldere visie voor de toekomst en willen ons team uitbreiden met een nieuw toptalent met de potentie om door te groeien naar ondernemerschap. Jouw profiel; je hebt een passie voor events, leisure & toerisme en je denkt eerder online dan offline.

Laat je merk shinen

‘Branding’ is een mooi containerbegrip geworden: er valt zo veel onder dat het soms moeilijk is om te bepalen wat ‘branding’ nu eigenlijk is. Wat ons betreft is branding ‘bouwen aan je merk’ en ja - ook dat is behoorlijk breed. Maar wat doe je als je het idee hebt dat je merk wel wat meer mag shinen?

1. Check it out
Check extern of ook daar de mening leeft dat je merk meer mag shinen. De input van een paar klanten kan heel waardevol zijn!

Wij zijn Techniek Nederland, de makers van morgen

UNETO-VNI is sinds jaar en dag bekend als dé ondernemersvereniging van de installatiebranche. Maar de sector ontwikkelt zich razendsnel en de ambities van de vereniging zijn terecht groot. Techniek Nederland wordt de nieuwe naam en O2 wordt gevraagd te helpen bij de ontwikkeling van de merkstrategie, het merkverhaal, de communicatie naar leden en de introductiecampagne ‘voor heel Nederland’.

Met Ekdom in de Morgen naar SalzburgerLand

De zomercampagne 2019 voor SalzburgerLand draait vooral om actieve vakanties in de buitenlucht. Wandelen, mountainbiken, fietsen, klimmen, raften... en tegelijk genieten van de bergen en natuurlijk de Oostenrijkse Gemütlichkeit. De doelgroep is breed: gezinnen met jongere kinderen, jonge stellen en koppels ‘45+’. Een mooie klus met als doel ‘branding SalzburgerLand’.

SalzburgerLand - het hele jaar door

Nederlanders hebben iets met Oostenrijk. De bergen, de sneeuw, de schnitzels, het bier, de gastvrijheid en de gezelligheid: het is goed toeven daar. SalzburgerLand is na Tirol verreweg de bekendste en grootste regio in aantallen Nederlanders die er op vakantie gaan: per jaar maar liefst zo’n 450.000! Aan O2 de taak om dat aantal te laten groeien, zowel in het zomer- als winterseizoen. En dat lukt! We zijn dan ook het hele jaar door online en offline aanwezig in de markt.

Pagina's