Nieuws
archief

Nieuw keurmerk VastgoedPRO zet bouwkundig keurders op de kaart

VastgoedPRO heeft een keurmerk voor bouwkundig keurders in het leven geroepen. Met het keurmerk wil VastgoedPRO de erkenning van de beroepsgroep faciliteren en inspelen op de behoefte van keurders om zich te verenigen. Het geeft keurders een serieuze kwaliteitsimpuls én met een keurmerk kunnen keurders zich - vooral richting consument - onderscheiden in de markt als betrouwbaar partner. Hoe zet je zo'n consumentenkeurmerk in de markt? En hoe zorg je ervoor dat bouwkundig keurders jouw keurmerk willen voeren?

 

Ruimte voor nieuwe energie

Ontwikkel een communicatiecampagne die werknemers en werkgevers in de metaal & techniek enthousiast maakt om gebruik te maken van een nieuwe regeling binnen de cao: het generatiepact. Dat is een regeling die oudere werknemers in staat stelt minder te werken waardoor er plaats komt voor jongeren in het bedrijf. Aan O2 de uitdaging om van een juridisch gedicteerd cao-reglement een aansprekende boodschap in een toegankelijke vorm te maken.

 

Van informeren naar inspireren O&O-fonds GGZ compleet vernieuwd

O&O-fonds GGZ, een samenwerking van werkgevers en werknemers in de geestelijke gezondheidszorg, zet zich ervoor in om de geestelijke gezondheidszorg een aantrekkelijke branche te laten zijn om in te werken. Aan O2 wordt een slim plan gevraagd om alle communicatie te verbeteren en slimmer te organiseren. Te beginnen met een merkessentie en een vertaling daarvan naar een visuele identiteit.

Spetterende eerste editie van de Dag van het Vastgoed

VastgoedPRO wil met de Dag van het Vastgoed een gloednieuw event voor vastgoedprofessionals in de woningmarkt neerzetten. Niet alleen voor de eigen leden, maar voor alle makelaars, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs- en verstrekkers. Het event is de opvolger van het succesvolle Nationale Symposium Makelaardij (NSM), waarvan VastgoedPRO tien jaar lang medeorganisator was. Op de kaart Belangrijk uitgangspunt voor het event: het beste van NSM aanvullen met verfrissende ideeën. Aan O2 de vraag om deze nieuwe Dag van het Vastgoed krachtig neer te zetten.

SalzburgerLand daar wil je op wintersport!

Ongeveer de helft van de wintersportvakanties wordt gemiddeld vier maanden voor vertrek geboekt en daarmee is het najaar een belangrijke tijd om als wintersportbestemming op de kaart te staan. Maar hoe onderscheid je je daarbij van de concurrentie?

Pagina's