Nieuws
archief

Van informeren naar inspireren O&O-fonds GGZ compleet vernieuwd

O&O-fonds GGZ, een samenwerking van werkgevers en werknemers in de geestelijke gezondheidszorg, zet zich ervoor in om de geestelijke gezondheidszorg een aantrekkelijke branche te laten zijn om in te werken. Aan O2 wordt een slim plan gevraagd om alle communicatie te verbeteren en slimmer te organiseren. Te beginnen met een merkessentie en een vertaling daarvan naar een visuele identiteit.

Spetterende eerste editie van de Dag van het Vastgoed

VastgoedPRO wil met de Dag van het Vastgoed een gloednieuw event voor vastgoedprofessionals in de woningmarkt neerzetten. Niet alleen voor de eigen leden, maar voor alle makelaars, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs- en verstrekkers. Het event is de opvolger van het succesvolle Nationale Symposium Makelaardij (NSM), waarvan VastgoedPRO tien jaar lang medeorganisator was.

SALZBURGERLAND DAAR WIL JE OP WINTERSPORT!

Ongeveer de helft van de wintersportvakanties wordt gemiddeld vier maanden voor vertrek geboekt en daarmee is het najaar een belangrijke tijd om als wintersportbestemming op de kaart te staan. Maar hoe onderscheid je je daarbij van de concurrentie?

Nieuwe energie bij O2! Meet Mirjam en Erina

O2 heeft er twee nieuwe collega’s bij! Dat is altijd leuk, want nieuwe mensen brengen nieuwe energie. We stellen ‘onze’ Mirjam en Erina graag even voor.

Mirjam Wieleman heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het communicatievak. Ze werkte zowel in dienstverband als op freelance-basis op communicatie- en marketingposities bij diverse bedrijven en aan bureauzijde. Mirjam gaat al die waardevolle ervaring inzetten als account director op verschillende klanten.

Inspirerende campagne voor het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn

Voor alle organisaties in Zorg en Welzijn is RegioPlus – samen met haar veertien regionale werkgeversorganisaties – de initiatiefnemer van het Waarschuwingsregister. Een register dat ervoor moet zorgen dat cliënten kunnen vertrouwen op een veilige zorgrelatie. Het register werkt preventief tegen medewerkers die in de fout gaan als het gaat om diefstal, mishandeling en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Na een pilot van twee jaar in de regio Haaglanden gaat het register landelijk. O2 verzorgt de ondersteunende campagne.

Pagina's