4x 'To-Do's' in zomer 2020

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

Toch maar vakantie in eigen land? Of kan je vakantie op het laatste moment niet doorgaan? Wat het ook is waardoor je in Nederland blijft, op deze manier ervaar je toch een beetje dat vakantiegevoel. Of het nu met vrienden, kinderen, ouders of familie is; deze activiteiten maken zomer 2020 leuk!

 

Organiseer een Silent Disco

De feestjes beginnen weer wat op gang te komen, maar de échte kroegtijgers of festivalgangers kunnen nog nergens terecht. En buren worden vooral niet erg blij van huis -of tuinfeestjes tot in de late uurtjes. Daarom is een Silent Disco de perfecte oplossing! Je kunt een Silent Disco set huren en het wordt makkelijk per post opgestuurd. ‘Disco Inferno’ wacht op je!

Trommel je vrienden op en speel Kubb

Tegenwoordig zie je iedereen een buitenspel met houten blokjes spelen. Een perfect spel op 1,5 meter afstand en plezier gegarandeerd. Het is een Zweeds spel genaamd ‘Kubb’ wat weer helemaal opnieuw is ontdekt. Het gerucht gaat dat de Vikingen het spel hebben bedacht met beenderen van veroverde stammen en daarmee tegen elkaar gingen spelen. Nou, veel plezier hè!

Het water op met een opblaasboot

Ben jij ook altijd zo jaloers op die mensen die je in grachten en op riviertjes langs ziet varen? Dit kun jij ook met een opblaasboot! Klinkt misschien wat knullig, maar er zijn supergrote en stevige opblaasboten te koop waar je zelfs een buitenboordmotor aan kunt bevestigen. En makkelijk weer op te bergen in huis. Houd je toch meer van het actieve? Dan zijn opblaas kano’s een ware uitkomst!

Van huis naar huis; van bord naar bord

Restaurants zijn net weer open maar het is toch lastig en minder gezellig met vrienden uit eten te gaan i.v.m. de 1,5 meter regel. Maar dat ‘uit’ eten gaan kan ook anders ingevuld worden. Doe een walking dinner met vrienden! Een voorgerecht bij René, het hoofdgerecht bij Michelle en het nagerecht bij Anouk. Of maak het uitgebreider met een 9-gangen diner. Kun je tussendoor gelijk al dat lekkers eraf lopen, win-win!

 

Michelle

Deel dit artikel via: