5 x kerst maar dan net even anders

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

Verandering kan geen kwaad, dus hier 5x kerst op een andere manier. Zo wordt het leuk voor iedereen!

 

1. Brei je eigen duurzame kerstballen
Duurzaam, dat is wel hét woord van 2019. Alles kan tegenwoordig duurzamer, ook kerstballen. Doe eens gek en brei je eigen kerstballen met fair-trade wol, want normale kerstballen zijn zó 2018.

2. Vice versa dineren
Dineren met kerst, je eet áltijd te veel. Balen als je een toetjesfan bent want daar heb je vaak nét niet genoeg plek meer voor. Ga vice versa dineren! Gooi de volgorde van het diner eens om, voor de verandering ook wel eens leuk…

3. Actieve kerst in het buitenland
Fanatieke renner maar houd je ook van een alcoholische versnapering? Wij hebben de perfecte combo gevonden. In de VS kun je meedoen aan ‘Running of the Santas’. Verkleed als kerstman ren je van bar naar bar, pas wel op dat je niet struikelt over je baard.

4. Hop op de kop
Doe eens gek en zet je kerstboom eens op de kop, zo doorsnee is ook maar saai. Het kost misschien iéts meer werk om het op te zetten of te hangen… Het grote voordeel is dat je kerstboom op deze manier weinig ruimte in beslag neemt. Ideaal!

5. Nieuwe traditie: stoppen met tradities
Word je niet blij van de huidige tradities? Maak er dan een nieuwe traditie van om tradities waar je niet gelukkig van wordt te stoppen. Even doordenken, maar zo simpel kan het zijn om het leuk te maken.

Deel dit artikel via: