De Zorg Brandveilig

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

Brancheorganisaties Zorg en Brandweer Nederland willen dat zorgorganisaties brandveiliger worden. Een programma van 2,5 jaar vol activiteiten moet de omslag teweegbrengen naar risicogestuurde brandveiligheid. Om die omslag waar te maken zet O2 volop in op communicatie die geen angst zaait, maar juist hulp en inspiratie biedt met tools, instrumenten en praktijkverhalen.

 

Kennisbank

O2 Communciatie gaat in de volle breedte en diepte aan de slag met het onderwerp. Het programma krijgt met ‘De Zorg Brandveilig’ een herkenbare identiteit in naam en design. Een website met kennisbank biedt een platform dat door alle sociale partners zelf onderhouden kan worden met de nieuwste inzichten, handreikingen en praktijkvoorbeelden. Als extra hulp ontwikkelt O2 een nieuw model voor brandveiligheid dat risico’s en maatregelen in samenhang weergeeft.

Thematische contentkalender

We zetten verder vol in op PR om de zorgprofessional te bereiken. Met een thematische contentkalender verspreiden we inspirerende nieuwsartikelen via vakmedia en kanalen van de sociale partners. Elke uiting is positief ingestoken en biedt concrete praktijkvoorbeelden en handvatten om mee aan de slag te gaan. Hoogtepunt is een uniek zorgbreed congres met sessies en een beursplein waar ruim 200 professionals uit verschillende zorgbranches een afwisselend programma over de risicogestuurde aanpak van brandveiligheid in de zorg volgden.

Wil je meer weten over dit project? Neem contact op met René.

Deel dit artikel via: