Vacature: enthousiaste communicatieadviseur

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

We hebben het lekker druk op ons bureau. Met maatschappelijk relevant werk voor de provincie en gemeente Utrecht, brancheverenigingen in de metaal en techniek, projecten in zorg, retail en toerisme… Maar voordat het té druk wordt zoeken we een nieuwe collega die als communicatieadviseur ons team nóg beter, completer (en nóg gezelliger) maakt.

 

WIJ

O2 Communicatie is een creatief adviesbureau dat sterk is in communicatiestrategie én creatie. We werken met 13 collega’s vanuit Creative Valley Utrecht CS (hartje centrum) aan veel verschillende projecten voor verschillende klanten. Van branding in de jeugdzorg tot campagnes om forensen uit de auto te krijgen, van sites voor brancheverenigingen tot campagnes voor de Gemeente Utrecht. Onze mentaliteit: no-nonsense, samen met het team vol energie werken aan een topresultaat voor onze klanten, en zo de wereld een beetje beter maken.

 

DE BAAN

De communicatieadviseur die we zoeken gaat zo zelfstandig mogelijk, boeiende projecten leiden voor onze opdrachtgevers. Altijd in teamverband, met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Je werkt vanuit een supermoderne locatie in een enthousiast team en je krijgt een set mooie arbeidsvoorwaarden.

 

JIJ

Je bent op zoek naar dé baan voor je ‘tweede stap’. Je bent afgestudeerd in communicatie (hbo/universiteit) én je hebt een jaar of vier relevante werkervaring (bij voorkeur aan bureauzijde). Je bent communicatief en sociaal sterk, eigenwijs, overtuigend en slim en hebt een frisse, ‘echte’ en bruisende persoonlijkheid.

 

KENNISMAKEN?

Is dit jouw baan? Stuur dan een e-mail naar krijn@o2communicatie.nl. We maken dan graag snel persoonlijk kennis. Voor meer informatie kun je bellen met Krijn: 030 – 200 63 90.

Deel dit artikel via: