Jodel jezelf naar SalzburgerLand bij Ekdom in de Morgen

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

Op vakantie, wat was dat ook alweer?  We waren het bijna vergeten. Maar met het ‘open gaan van landen’ (sinds wanneer bestaat die term?) zijn we als reislustige Nederlanders niet tegen te houden. Reden voor SalzburgerLand om de bestemming met een opvallende en ludieke campagne in de markt te zetten.

 

Sterke positie

SalzburgerLand heeft veel te bieden, zeker na een jaar corona: frisse berglucht, ruimte om je heen, een overvloed aan natuur en ook nog eens makkelijk bereikbaar met eigen vervoer (wat voor veel mensen de voorkeur heeft). Tel daarbij op de geliefde gemütlichkeit en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en je hebt een sterke positie voor een heerlijke ‘post corona’ zomervakantie.

Jodel Janneke

We vertalen die boodschap op een opvallende en ludieke manier in een campagne op Radio 10, bij het populaire programma Ekdom in de Morgen. Een week lang hoor je daar ‘in program’ – als integraal onderdeel van de uitzending dus – een jodelfragment ingezongen door de Nederlandse jodelkoningin Jodel Janneke. En wat moet jij doen: probeer het fragment na te jodelen, stuur het in via de app van Radio 10 en wie weet kom je live in de uitzending.

20 minuten live radio

Heerlijke radio dus, veel interactie met luisteraars en enthousiaste conversaties met het Ekdom in de Morgen team in de studio. Om de actie bekend te maken zenden we bijna 100 spots uit op Radio 10 en 50 op Sky Radio. Gerard Ekdom werkt mee aan een ludieke promo-video die op de socials van Radio 10 wordt gepost. In de actieweek zelf speelt SalzburgerLand de hoofdrol in 5 ochtendshows, waarbij we ruim 20 minuten live radiozendtijd scoren! Daarbij komen dagelijks ook de usp’s van SalzburgerLand speels aan bod. De campagne genereert twee weken lang aandacht voor SalzburgerLand en het thema ‘Zo mooi is het leven’ – op deze vakantiebestemming in het post-corona tijdperk.

 

Wil je meer weten over dit project? Neem contact op met Hans.

Deel dit artikel via: