Energieke Creative Concepter

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

O2 Communicatie wil blijven groeien en nog beter worden. Daarom zoeken we de creative concepter die samen met onze accountmanagers naar klanten en prospects gaat en daar een verpletterende indruk maakt. Omdat je aan tafel direct meedenkt in strategie en creatief concept. Scherp en enthousiast, met interesse en bevlogenheid. 

 

Op kantoor (of @home) ben je degene die de lead heeft in conceptontwikkeling, die online oplossingen bedenkt en die z’n collega’s meeneemt en aanstuurt in de essentie van de strategie en het concept. Sterker in art/beeld, maar met verstand van copy. Bedenker, maar net zo goed betrokken bij realisatie. Creatief en pragmatisch. Hoofd aan het werk, handen uit de mouwen.

Voor de teamspeler die we zoeken is er binnen O2 geen plafond. We bestaan 25 jaar en gaan graag met jou op weg naar 2025 en verder. Je hebt relevante (dus ook online) bureau-ervaring (al snel een jaar of 7 denken we), een opleiding op HBO- of WO-niveau en staat op het punt door te groeien naar een senior-functie. We werken vanuit Creative Valley Utrecht CS, hartje centrum dus. Tien collega’s, mooi en gevarieerd klantenpakket. En per klant is ook de variëteit in projecten groot. Van branding in de jeugdzorg tot radiocampagnes in toerisme, van een site voor een branchevereniging tot online campagnes in de zorg. No-nonsense werksfeer, professioneel en hoge kwaliteit, maar niet gericht op prijzen winnen. Relatie bouwen. Werken moet ook leuk zijn. Ben jij degene die ons naar next level brengt?

De sollicitatieprocedure voor deze vacature is ondergebracht bij AMACOM Recruitment.
Voor meer informatie en solliciteren: klik hier.

Deel dit artikel via: