Aankomend account director

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

Reageren via Amacom, recruitment for agencies.

Voor O2 Communicatie zijn wij op zoek naar een aankomend Account Director. Je hebt de ambitie en potentie om op termijn mede leiding en richting te geven aan het bureau. Je woont in Utrecht (ook gezien de accounts). O2 is een fullservice bureau dat sterk is in communicatiestrategie en creatie voor mooie merken in de zorg, toerisme, retail en meer. We zoeken iemand die samen met creatie met klanten meedenkt in strategie en creatief concept. Ben jij sterk in het presenteren en overtuigen van klanten en toe aan de volgende stap? Lees dan verder!

 

De functie:

  • Je adviseert klanten op het gebied van hun creatieve communicatie strategie (ideeën, middelen, planning en budget)
  • Je werkt nauw samen met creatie als sparringpartner vanuit concept, copy en productie
  • Je presenteert en overtuigt de klant op een inspirerende manier
  • Je onderhoudt de relatie met bestaande klanten en ontwikkelt nieuwe leads (samen met creatie en/of andere collega’s uit het team)
  • Je helpt mee het huidige team uit te bouwen en de kwaliteit van processen te verbeteren

Over jou:

  • Je hebt +/- 8 jaar ervaring als Account/Projectmanager bij een bureau en bent toe aan een volgende stap als Account Director
  • Je hebt enige ervaring met aansturen van (kleiner) accountteam
  • Ervaring, affiniteit en voorkeur voor klanten/accounts in ‘maatschappelijke sectoren en/of mensenwerk-dienstverlening’. Van zorg en semi-overheid, tot kennisorganisaties, werkgevers-/werknemers/branchepartijen, zakelijke dienstverlening en/of interne communicatie binnen grotere organisaties
  • Je hebt zowel on- als offline ervaring
  • Je bent een open, sympathieke persoonlijkheid met een gunfactor. No nonsens en energiek, een verbinder, stimulerend, ambitieus, sociaal en organisatorisch sterk.

Over ons:

O2 Communicatie is een full service bureau dat sterk is in communicatiestrategie en creatie voor mooie merken in de zorg, toerisme, retail en meer. De belofte aan klanten: PUUR ENERGIE. Voor de teamspeler die ze zoeken is er binnen O2 geen plafond. Ze bestaan 25 jaar en gaan graag met jou op weg naar 2025 en verder. O2 werkt vanuit Creative Valley Utrecht CS, hartje centrum dus. Tien collega’s, mooi en gevarieerd klantenpakket. En per klant is ook de variëteit in projecten groot. Van branding in de jeugdzorg tot radiocampagnes in toerisme, van een site voor een branchevereniging tot online campagnes in de zorg. No-nonsense werksfeer, professioneel en hoge kwaliteit, maar niet gericht op prijzen winnen. Relatie bouwen. Werken moet ook leuk zijn. Ze bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, telefoon, pensioenregeling en 27 vakantiedagen en vooral: groei!

De sollicitatieprocedure voor deze vacature is ondergebracht bij AMACOM Recruitment.
Voor meer informatie en solliciteren: klik hier.

Deel dit artikel via: