Junior Communicatieadviseur

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

We groeien hard. Daarom blijven we op zoek naar nieuw communicatietalent. Op 4 oktober start Kiki als junior binnen ons team, maar ons werk voor nieuwe en bestaande klanten blijft groeien. Graag voegen we een tweede junior communicatieadviseur aan ons team toe. Reageer je snel!? 

 

WIJ

O2 Communicatie is een creatief fullservice bureau dat sterk is in communicatiestrategie en creatie voor mooie merken in de zorg, toerisme, retail (veel interne communicatie) en meer. We werken met 10 collega’s vanuit Creative Valley Utrecht CS (hartje centrum) aan veel verschillende projecten voor verschillende klanten. Van nieuwe merknamen, huisstijlen en branding in de jeugdzorg tot radiocampagnes en social media in toerisme. Van een nieuwe website voor een branchevereniging tot internal branding en een online campagne in de kinderopvang. Onze mentaliteit: gedreven, puur, samen met een team vol energie werken aan een topresultaat!

DE BAAN

De junior communicatieadviseur die we zoeken gaat meewerken aan boeiende projecten voor diverse opdrachtgevers. Altijd samen met ervaren collega’s. Het is dan ook een plek waar je veel gaat leren en waar je – zo snel als je aankunt – ook veel zelfstandig zult doen. Kortom: een geweldige kans om de basis van het vak in de praktijk te leren kennen, om daarna binnen ons bureau alle ruimte en coaching te krijgen voor groei. Je werkt vanuit een supermoderne locatie in Utrecht, binnen een enthousiast team en je krijgt een set mooie arbeidsvoorwaarden.

JIJ

Je bent niet lang geleden afgestudeerd in Communicatie (hbo/universiteit) én je hebt één of hooguit twee jaar werkervaring. Communicatief en sociaal sterk, eigenwijs, leergierig en slim. Je wacht niet te lang af, maar vertelt op een open manier hoe jij het ziet. Je bent absoluut thuis in social media en online marketing en steekt graag je handen uit de mouwen. Niet onbelangrijk: je hebt een frisse, ‘echte’ en bruisende persoonlijkheid.

SOLLICITEREN

Stuur uiterlijk maandag 20 september een email met je motivatie en je CV naar cecilia@o2communicatie.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Cecilia of Krijn: 030 – 200 63 90.

Deel dit artikel via: