Sterke communicatieadviseur/ accountmanager

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

 

Hoe maak je van een organisatie een sterk merk? Hoe verbind je intern met extern? Hoe maak je kopers, volgers, professionals, cliënten enthousiast voor het nieuwe verhaal van onze nieuwe klant? Hoe bouw jij mee aan onze groei? We gaan hard. Mooie nieuwe klanten weten ons te vinden en ook ons werk voor bestaande klanten blijft groeien.

 

WIJ

O2 Communicatie is een creatief full service bureau dat sterk is in communicatiestrategie en creatie voor mooie merken in de zorg, brancheverenigingen, overheid, toerisme, retail en meer. We werken met 10 collega’s vanuit Creative Valley Utrecht CS (hartje centrum) aan veel verschillende projecten voor verschillende klanten. Dat doen we vanuit de missie, visie, strategie, kernwaarden en beloftes van onze klanten.

Van nieuwe merknamen, huisstijlen en branding in de jeugdzorg tot een nieuwe website voor een branchevereniging en van mooie bewonerscampagnes voor de Gemeente Utrecht tot internal branding en een online campagne in de kinderopvang. Onze mentaliteit: gedreven, puur, samen met een team vol energie werken aan een topresultaat!

DE BAAN

De communicatieadviseur/accountmanager die we zoeken maakt onze klanten blij en helpt ze verder.  Altijd samen met een team collega’s, maar jij bent het aanspreekpunt van de klant. Je zit er aan tafel, bouwt aan vertrouwen, pakt projecten op, denkt mee in strategie en concept, presenteert plannen. Je bent goed in contact met mensen, kunt doorvragen en analyseren tot de echte kern en je bent alert op kansen. In deze mooie en ondernemende baan kom je met alle facetten van het communicatievak in aanraking. Je werkt vanuit een supermoderne locatie in een enthousiast team en je krijgt een set mooie arbeidsvoorwaarden.

JIJ

Je bent afgestudeerd in Communicatie (hbo/universiteit) én je hebt vier of vijf jaar relevante werkervaring in communicatie/marketing. Uiteraard ben je communicatief en sociaal sterk, maar ook eigenwijs en slim. Je neemt initiatief, bent een open persoonlijkheid en vertelt hoe jij dingen ziet. Je bent thuis in social media en online marketing en steekt graag je handen uit de mouwen. Niet onbelangrijk: je hebt een frisse, ‘echte’ en bruisende persoonlijkheid.

SOLLICITEREN

Stuur uiterlijk 13 oktober een email met je motivatie en je CV naar cecilia@o2communicatie.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Hans of René: 030 – 200 63 90.

Deel dit artikel via: