WELCOME
HEROES OF PHYSICS!

Elk jaar in januari komen 2.000 natuurkundigen van over de hele wereld 2 dagen samen. Tijdens Physics@Veldhoven praten ze bij over nanotechnologie, zwarte gaten, onzichtbare materie. NWO (voorheen FOM) vroeg O2 voor communicatie en aankleding die het event en de bezoekers verbindt.

Heroes of Physics

Ons voorstel: een thema geheel in comic-style, waarbij bekende natuurkundigen worden uitgelicht als superheld. Of beter gezegd: als Heroes of Physics! Want natuurkunde is een vak om trots op te zijn. De opdrachtgever is enthousiast en we illustreren negen superheroes en een eigen comic-style. Dit voeren we door in de aankondigingsposter en het programmaboekje. Maar ook in de hele aankleding zoals banieren, signing door alle gangen, badges, deurposters en guerilla-stickers waardoor het thema alle gangen en zalen van het congrescentrum met elkaar verbindt. Met 28 decodoeken met superheroes, 4 grote experimentkubussen in de lucht én een 3-meter hoge eyecatcher boven een bedrukte vloer van 100 m2 is het plaatje compleet.

Trots op je naambadge

Op 17 & 18 januari is het zover: Physics@Veldhoven 2017. Het resultaat: stralende gezichten van bezoekers die trots rondlopen met hun keycord en naambadge, op de foto gaan met hun favoriete ‘Hero of Physics’ en in de lounge-hoek rond de eyecatcher bijpraten over het event. Een succesvol event, een supertevreden opdrachtgever en voor ons een perfect begin van 2017… vol puur energie!

Wil je meer weten over dit project? Neem contact op met Geert.


Deel dit artikel via: