overig

'Eten van vrouwen beter voor milieu'

‘Eten van vrouwen beter voor milieu.’ Het stond echt ooit als kop in het AD. Ik geloof niet dat kannibalisme sindsdien echt een vlucht heeft genomen, gelukkig. De verzameling aan creatieve taalconstructies op het internet wel. En dat is echt een heerlijk vermaak op ieder moment van de dag!

5 voorspellingen voor marketeers van de toekomst

Het is niet eens zo lang geleden dat mobiele bellers patsers waren, het laatste nieuws op teletekst stond en reclame above- of below-the-line was. De razendsnelle opkomst van internet, social media en mobile hebben ervoor gezorgd dat marketeers op elke kansrijke innovatie moeten duiken, want alles kan the Next Big Thing worden. Daarbij neem je voor lief dat de trend achteraf toch een hype blijkt te zijn.

'Echt' zijn kent geen trucjes

Ik had de zomer in m’n bol. Daar wilde ik een vrolijke zomerblog over schrijven met een lekker gevoel voor de warme dagen. Totdat er een week geleden iets vreselijks gebeurde in Oekraïne.

HELP, ik schrijf een boek!

Sinds vier weken ben ik een boek aan het schrijven. En er staat nog geen letter op papier.

Wel wat krabbels op een blaadje, een kort mailtje aan mezelf en 2 notities op mijn iPhone. Dus ik ben er druk mee bezig, maar vooral nog in mijn hoofd.